Dia Mundial de les Contrasenyes 2023

La indústria tecnològica celebra el primer dijous de maig un esdeveniment per conscienciar de la necessitat millorar les pràctiques en l’ús de les contrasenyes.

Què és l’adware?

El programari maliciós publicitari, conegut comunament com adware, és programari no desitjat que mostra anuncis en un dispositiu.

Ransomware: dades i tendències que has de conèixer per al 2023

S’estima que els darrers anys els atacs de ransomware van augmentar un 105% i que al voltant de 4.000 es duen a terme cada dia.

LES CONTRASENYES MÉS COMUNS DEL MÓN: QUÈ FER SI LA TEVA ESTÀ A LA LLISTA

Fa més d’una dècada que els experts en seguretat prediuen la mort de les contrasenyes.

AQUESTS SÓN ELS RISCOS DE CIBERSEGURETAT DE L’OPEN BANKING

Des que es van fer comuns a mitjans de la dècada de 2010, les aplicacions de banca mòbil han continuat augmentant en popularitat i han esdevingut eines fonamentals per al nostre dia a dia.

9 de cada 10 dades de la UE s’allotgen a núvols de companyies dels EUA

Una de les conseqüències del desavantatge d’Europa respecte dels Estats Units en la transformació digital té a veure amb la sobirania de les dades.

CONSELLS PER PROTEGIR ELS ADOLESCENTS DE LA ‘SEXTORSIÓ’ I COM EVITAR-LA

El món digital ha proporcionat als joves innombrables oportunitats que els seus pares mai no van arribar a experimentar.

CONSELLS PER A UNA TORNADA AL COLE ‘CIBERSEGURA’

Per a molts, un nou curs escolar simbolitza un nou començament. Per als nens és una celebració molt important.

6 CONSELLS PER MANTENIR LA SEGURETAT SI TELETREBALLES EN EL TEU LLOC DE VACANCES

Arriben les vacances i amb elles les ganes de viatjar i resetejar la ment. Tot i això, ni sempre és possible desconnectar al 100% i són molts els que s’emporten el seu equip de treball de vacances, allà on vagin.

Què és el spoofing i com prevenir un atac

El spoofing (o suplantació d’identitat) és un ciberatac que es produeix quan un estafador es fa passar per un remitent de confiança per accedir a dades o informació importants.